Drie Eiken

Bewoners

geven appartementen Drie Eiken hun naam

De drie appartementengebouwen van project Drie Eiken in Ekerschot hebben ieder een eigen – zeer toepasselijke – naam gekregen. De namen worden: gebouw A: MOSEIK, gebouw B: WINTEREIK en gebouw C: ZOMEREIK.

De namen zijn samen met de toekomstige bewoners gekozen

Toine Aerts en partner zijn de allereerste kopers die hun handtekening zetten bij Drie Eiken. Het appartementengebouw waar zij gaan wonen krijgt de naam van hun eerste voorkeur: Zomereik.

Aerts: “Heel leuk dat wij daarover mee mochten denken. We kijken er sowieso enorm naar uit om in ons nieuwe appartement te gaan wonen. Dit project sprak ons heel erg aan door de goede ligging: in het buitengebied, maar dicht bij de kom. Ook de ruimte van het appartement is helemaal top; zowel binnen als op het grote balkon. En bovendien zijn we door de warmtepomp en de zonnepanelen helemaal klaar voor de toekomst.”

Bouw

gaat van start

Van de 28 koopappartementen, verdeeld over twee gebouwen, is inmiddels ruim 70% in optie of verkocht. De projectpartners hebben eerder al aangegeven te starten met de voorbereidingen van de bouw. Om daarmee de toekomstige bewoners meer zekerheid te geven over het bouwproces en het beoogde oplevermoment. Heerkens van Bavel Bouw start na de bouwvakvakantie met de realisatie van alle appartementen van project Drie Eiken.

Bewoners geven appartementen Drie Eiken hun naam
Bewoners geven appartementen Drie Eiken hun naam

Nog enkele

appartementen vrij

Er zijn op dit moment nog appartementen in diverse prijsklassen beschikbaar maar naar verwachting zorgt de start van de bouw voor een voortvarende (uit)verkoop van het project.

Geïnteresseerden kunnen meer informatie opvragen via deze link of direct contact opnemen met Lelieveld makelaars in Oirschot en KIN makelaars in Tilburg of Geldrop.

Bekijk beschikbaarheid

×