Drie Eiken
Home - krant

Drie Eiken

een oase in Ekerschot

Binnen het landelijk gelegen Ekerschot, ten noordoosten van het centrum van Oirschot, verrijzen in 2023 drie elegante gebouwen met in totaal 52 appartementen. Met trots dragen zij gezamenlijk de naam ‘Drie Eiken’. Zij bieden u een veilige, gezonde en toekomstbestendige plek om te wonen in een uitnodigende leefomgeving.

Veilig, omdat de bewoners in deze kleine gemeenschap oog voor elkaar hebben. Gezond, vanwege de landelijke en groene omgeving. Toekomstbestendig vanwege het duurzame karakter van gebouwen en buitenruimte. Uitnodigend vanwege de nabijheid van Oirschot, dat bekend staat als ‘monument in het groen’.

Binnen de woning ervaart u een zee aan licht en ruimte, maar tegelijk ook geborgenheid. Met ramen van plafond tot vloer en ruime balkons die uitzicht bieden op groene hagen en heggen die het gebied rondom de Drie Eiken markeren.

Downloads

verkoopdocumentatie

Heeft u de start verkoop gemist, geen ramp. Op de website kunt u alle verkoopdocumentatie inzien en downloaden zoals brochure, plattegronden, gevels en doorsnedes, de prijslijsten, welke opties er zijn en nog meer.... U vindt de downloadbare bestanden op de afzonderlijke woningpagina's

Indien u een gedrukt exemplaar wenst te ontvangen, verzoeken we u contact op te nemen met een van de verkopend makelaars.

Home - krant

Kapel de heilige Eik

Oirschot

en eikenbomen

Had Oirschot al niet eeuwenlang iets met de eikenboom? De geschiedenis herhaalt zich in Drie Eiken.

Dat is pas thuiskomen!

×